MFK Het Palet

Onze school is gesitueerd in een nieuw gebouw Het Palet. Het Palet is een brede school, waar tal van partners in vertegenwoordigd zijn. Alle activiteiten hebben als doel meerwaarde te creëren in de opvoeding en ontwikkeling van kinderen. Met de start van Het Palet heeft obsSprinkels een modern en ruim opgezet gebouw aan de Zuiderlaan. Het is een prachtige locatie met zicht op het natuurlijke groen langs het riviertje de Reest.

De volgende instanties vindt u in MFK Het Palet:

• obsSprinkels
  • cbs Het Kompas
  • Partou Kinderopvang
  • Schoolmaatschappelijk werk
  • Sporthal Koedijkslanden
  • Primalife Junior
  • GGD en consultatiebureau
  • Centrum Jeugd en Gezin
  • Buurtzorg

Bij de start van het schooljaar is De Kapstok op bezoek geweest.  We hebben het filmpje hieronder even voor u geplaatst.

Wilt u meer informatie? Kijk op de site van de gemeente Meppel. Het Palet is ook te bezoeken op internet. Kijk voor meer informatie op http://www.mfkhetpalet.nl​.

Video's

Start van Het Palet

De Kapstok was op bezoek bij de start van de school in het nieuwe gebouw.