Hieronder vindt u het complete nieuwsoverzicht.

Gepubliceerd op: 6 juli 2018
Heeft u het nieuwe SPOT-journaal al gezien? Dit keer als onderwerp sociale media.  Uiteraard met medewerking van onze school: vloggen en lessen sociale media in groep 7. Klik hier voor de aflevering.
Gepubliceerd op: 6 juli 2018
Zie hier het persbericht.
Gepubliceerd op: 29 juni 2018
Het verkeersonderwijs en de inspanningen van de verkeerscommissie werpen hun vruchten af: onze school heeft op Op de Fietse-award gewonnen! Zie hier voor het persbericht.
Gepubliceerd op: 29 juni 2018
De leerlingen van groep 8A hebben meegedaan aan een wijkgericht project in samenwerking met studenten van het Drenthe College. Zie hier voor het persbericht.
Gepubliceerd op: 25 juni 2018
Persbericht sportteam Meppel Actief: Maandag 25 juni heeft sportteam Meppel Actief de Op Fietse award uitgereikt bij OBS Sprinkels. Gedurende het gehele schooljaar wordt er aandacht besteed aan het Op Fietse naar school door middel van verschillend ...