Lesmethodes

Onze school maakt gebruik van recent ontwikkelde onderwijsmethodes. Binnen de methodes zijn ICT mogelijkheden voor leerlingen (oefensoftware, digitale toetsen etc.) en leraren (software voor digitale schoolborden, observaties en registraties etc.) geïntegreerd.

Enkele highlights:

• Aandacht voor het jonge kind is heel belangrijk. Spelend leren is een vereiste. Daarom wordt in de groepen 1 en 2 lesgegeven met de methode Onderbouwd. Klik hier voor meer informatie.
  • We zijn een school waar vanaf groep 1 aandacht is voor Engels. De school voldoet aan de standaard voor VVTO (Vroeg Vreemde Talen Onderwijs). Klik hier voor meer informatie.
  • Aandacht voor ICT-ontwikkelingen. Zo wordt er op school gewerkt met tablets, waarop ook een 3D-printer kan worden aangestuurd. Voor veel vakgebieden is ondersteunende software aanwezig.
  • Voor de wereldoriëntatie gebruiken we een nieuwe digitale methode. Deze aanschouwelijke methode biedt integraal ondersteunend (beeld)materiaal.